Hörcsög Nyúl Tengerimalac Szállítás

Aprilis 2013 Európai Uniós rendeletek és Angol rendeletek szerint, Hörcsögöt, Tengerimalacot, Nyulat Angliába vagy Angliából szállítani az Európai Union belöl.

Míg a kutyákra, macskákra, vadászgörényekre mindenféle rendeletek és szabályok vannak, addig a fentiekre semmi. Ha valaki szállítani vagy szállítatni akarja őket Magyarországról Angliába vagy vissza, egyáltalán nem kell hozzá semmi papír.

A fapados repülőjáratokon nem lehet állatokat szállítani. A nagyobb légitársaságokkal mint pl, KLM, vagy Lufthansa, British Air, stb lehet, de nagyon drága mire minden megvan.

Így aztán marad a kocsi a komppal át a csatornán,vagy a vonattal át az alagúton. Be se kell jelenteni őket mint a kutyákat. Csak beteszik a kocsiba és lehet menni.

A kompon az állatoknak a kocsiban kell maradni míg az embereknek fel kell menni az emeletre az utazás alatt ami kb 1 óra 40 percig tart. A vonaton az emberek is a kocsiban maradnak es az út csak kb. fél óra. Mi szívesen elvisszük akárki nyulát, hörcsögét, tengeri malacát szinte potom pénzért.

Árajánlatért akár itt is írhatnak egy emailt. Nyúl, Hörcsög szállítás

Vélemény, hozzászólás?