kutyaszállítás, macska szállítás, európa anglia kutya macska szállítás autóval Állatorvos Calaisben Franciaországban
Skip to content
Kutyaszállítás Kezdőlap » Állatorvos Calaisben

Állatorvos Calaisben

Állatorvos Calaisben

Nem jó a kutya vagy macska útlevele,

ha a kutyának macskának nincs meg a szükséges oltása vagy valami hiányzik az útlevélből és nem engedik be Angliába miatta.Egy állatorvos Calaisben tud segíteni

A kikötőhöz közel vannak és ha szükséges a kutyát macskát el lehet vinni és korrigálni.  Az állatok import exportját angliában a DEFRA végzi, itt a számuk ha több információ kell, de csak angolul beszélnek. 01228 403 600 ha angliából hívják, vagy 0044 1228 403 600 ha külfőldről.

Akik kutyájukat macskájukat szállítják valószínű hogy hajóval vagy vonattal fognak angliába utazni.
A listán található állatorvosok közül valamelyik ügyeletes szokott lenni de ha valaki hétvégén vagy munkaidő után keresné fel, a legelső lesz az.

Magyarul nem beszélnek de némelyik beszél angolul vagy a kikötőben meg kell kérni aki ellenőrzi az útlevelet hogy hívja fel hogy valaki jönni fog és az állatorvos kinyitja az irodáját és vagy új útlevelet csinál vagy kijavítja ha ki tudja. Mint minden, ez is pénzbe fog kerülni. Majdnem minden esetben a listán található első állatorvos aki hétvégen is dolgozik a 139 Boulevard Curie 62100 Calais címen található

Állatorvos Calaisben Franciaországban 

Calais sign

[table id=2 /]

Ha valami ok miatt az állatot mégse engedik be angliába és hosszabb időre kell Calaisben hagyni. Itt található kutya macska Kennel Calaisben (kutya-macska panzió) ahol el lehet őket helyezni míg az útlevél vagy oltás érvényes lessz az utazáshoz.