kutyaszállítás, macska szállítás, európa anglia kutya macska szállítás autóval Egyet nem értek - Kutyaeladás angliában témáról van szó
Skip to content
Kutyaszállítás Kezdőlap » Egyet nem értek

Egyet nem értek

Egyet nem értek

Ezt nem tudom megérteni. Kutya eladás angliában témáról van szó. Nézem a sok kutyaeladási hírdetést amit magyarországról, szerbiából, romániából stb tesznek fel facebook-ra és nem tudom felfogni.

Kutyákat hírdetnek eladásra olyan árakkal hogy még az angolt is megkönnyeztetik.

Ezek mind olyan országok ahol a keresetek nagyon alacsonyak az európai átlaghoz viszonyítva ami a kutya árakat is befolyásolja. Mondjuk egy angol bulldog vagy mopsz vagy francia bulldog kutya amit jó ha 60-100 ezer forintért elmegy magyarországon, az angol oldalon 2,000 ezer + fontért vannak hírdetve és még ráadásul papír nélküli kutyák.

Megértem én hogy jó lenne a sok haszon, de több értelme lenne reális áron meghírdetni hogy gyorsan elkeljen. ha én ugyanazt a kutyát nem 2,000 fontért hanem csak 1,000 fontért hírdetem meg már akkor is rengeteg hasznot csinálok a magyar meg a többi szegény országok áraihoz képest.

Persze ehhez még hozzájön a szállítás meg az állatorvos is ami még ad a végösszeghez. Több angol ügyfelem is van akik onnan magyarországról vásárolnak kutyát magyar árakon, mert azt mondják hogy itt hülye árakért akarják eladni.
Egyáltalán nem reális azt gondolni hogy ezek majd megveszik.

Mikor én árulok kutyát, megnézem az átlag árat és alámegyek 20%-al hogy gyorsan és tutin elkeljen. Nem kell hogy 1,000 fontot csináljak rajta, hanem gyorsan csináljak 800-at ami sokkal többet ér, mert tudom hogy jó pénzért eladtam és nem maradtak a nyakamon. Minél tovább tart az eladás annál öregebb a kutya és annál kevesebbet ér.

A másik hogy pl magyarországon ha az eladók meghalják hogy egy nyugat európai országból valóval üzletelnek, megduplázzák megtriplázzák az árat. Ez nagyon rossz szokás és nem fair egyáltalán. Mi lenne ha ok bemennének a boltba mondjuk angliába vagy németbe és amiért külföldiek kétszer annyit kellene fizetniük.

Mindig azt kell adni amit te is kapni szeretnél.

Csalással trükközéssel nem sokra fogsz jutni, mint a sok kutya eladó se jut sokra és a végén jó alacsony áron adják el a kutyát.
Valaki hívott hogy lenne kutya eladó. kérdem “mennyi”, azt mondja 950 euro, mondom “szolok az ügyfélnek” persze annak nem kellett annyiért.

A dolog érdekessége hogy ugyanaz a kutya két hét mulva már 350-ért is jó ár lett volna az eladónak aki végül 250-ért adta el őket és szerencséje volt hogy talált vevőt annyiért.

Egyet nem értek hogy miért a kapzsiság?? Mindenki azt hiszi hogy a másik hülye?? Te fizetnél annyit egy kutyáért aminek semmi papírja tudván hogy ugyanazt megkapod máshol sokkal sokkal kevesebbért?