0044 7717 577532

Ha beteg a kiváncsi kutya

Ha beteg a kutya aggasztó minden tulajdonosnak. A kutyák kiváncsiak és a mondás azt mondja hogy “a kiváncsiság ölte meg a macskát”. Ez éppen a kutyusokra is jellemző lehet.

Ez a viselkedés sokszor bajba is sodorja őket, mert mindent összeszednek az utcán a bokrokban és néha lebetegednek. A kutyák mindent a szájukkal érzékelnek. Nincsenek kezeik mint nekünk és ha valami felkelti érdeklődésüket, a szájukba veszik és avval együtt akármi betegséget is összeszedhetnek.

Mit használunk a kutyainkkal

A legtobb kutyabetegség a kiváncsiságtól ered. Nekünk per pillanat 6 kutyánk van (néha több) és mikor betegek, a legtöbbször egy nagyon jó csodaszert használunk ami épp úgy jó az elrontott gyomrukra mint a külömböző börbetegségekre, sérülésekre, baktériális fertőzésekre.

Ezüst víz (Silver colloid, Colloidal silver). 650 fajta baktériumot öl meg 6 percen belül. Semmiféle mellékhatását nem sikerült kimutatni laboratóriumi vizsgálatokkal. Boltba sajnos elég drága így nem mindenki jut hozzá, de mi itthon csináljuk literszámra.

Mi is isszuk és ha megfázás, nátha, torokfájásunk van vagy vágás, sérülés, égés, avval kezeljük magunkat is és gyorsan megszünteti.

A kutyáink néha megesznek valamit a parkban vagy az utcán és ha többször hánynak ugyanaz nap, az összes azt kapja és egy két napon belül teljesen rendbe jönnek. Ha kivakarják a bőrüket, vagy egy ág vagy valami felsérti, avval kezeljük és gyorsan begyógyul.

Egyik kutyánknak nagy a frufruja és eltakarja a szemét. Egy nap arra lettünk figyelmesek hogy az egyik szeme tiszta szürke mintha szürkehályog lenne rajta. Egy hétig csepegtettük naponta 3-szor és egy hét után teljesen rendbe jött.

Nem mondom hogy mindent meglehet gyógyítani ezüst vízzel, de nagyon sok mindent igen és az összes baktériális fertőzésre jó.

Egyszerű otthon is csinálni, nem kell hozzá más mint desztillált víz, két darab szín ezüst drót kb, 15 centi hosszú darabja, (0.9999 tisztaságú) és 3 darab kilenc voltos elem sorba kötve, vagy egy 30 voltos egyenáramú trafó amiből két drót jön ki krokodil csipesszel a végén. Egy poharat tele öntünk a desztillált vízzel, beletesszük a két ezüst drótot  úgyhogy kb 2cm-re legyenek egymástól és bekapcsoljuk az áramot vagy 40 percre és már kész is.

A legjobb sötét barna üvegbe önteni utánna hogy a fény ne érje mert akkor ezüst oxid lessz ami viszont már nem jó.