kutyaszállítás, macska szállítás, európa anglia kutya macska szállítás autóval Ha beteg a kutya a legtöbb esetben semmi komoly
Skip to content
Kutyaszállítás Kezdőlap » Ha Beteg a kutya

Ha Beteg a kutya

Ha beteg a kiváncsi kutya

A beteg a kutya aggasztó minden tulajdonosnak. A kutyák kiváncsiak és a mondás azt mondja hogy “a kiváncsiság ölte meg a macskát”. Ez éppen a kutyusokra is jellemző lehet.

Ez a viselkedés sokszor bajba is sodorja őket, mert mindent összeszednek az utcán a bokrokban és néha lebetegednek. A kutyák mindent a szájukkal érzékelnek. Nincsenek kezeik mint nekünk és ha valami felkelti érdeklődésüket, a szájukba veszik és avval együtt akármi betegséget is összeszedhetnek.

Mit használunk a kutyainkkal

A legtőbb kutyabetegség a kiváncsiságtól ered. Nekünk per pillanat 6 kutyánk van (néha több) és mikor betegek, a legtöbbször egy nagyon jó csodaszert használunk ami épp úgy jó az elrontott gyomrukra mint a külömböző börbetegségekre, sérülésekre, baktériális fertőzésekre.

Ezüst víz (Silver colloid, Colloidal silver). 650 fajta baktériumot öl meg 6 percen belül. Semmiféle mellékhatását nem sikerült kimutatni laboratóriumi vizsgálatokkal.

Mi is használjuk és ha megfázás, nátha, torokfájásunk van vagy vágás, sérülés, égés, avval kezeljük magunkat is és gyorsan megszünteti.

A kutyáink néha megesznek valamit a parkban vagy az utcán és ha többször hánynak ugyanaz nap, az összes kutyánk azt kapja és egy két napon belül teljesen rendbe jönnek. Ha kivakarják a bőrüket, vagy egy ág vagy valami felsérti, avval kezeljük és gyorsan begyógyul.

Egyik kutyánknak nagy a frufruja és eltakarja a szemét. Egy nap arra lettünk figyelmesek hogy az egyik szeme tiszta szürke mintha szürkehályog lenne rajta. Egy hétig csepegtettük naponta 3-szor és egy hét után teljesen rendbe jött.

Nem mondom hogy mindent meglehet gyógyítani ezüst vízzel, de nagyon sok mindent igen és a baktériális fertőzésekre kitűnő. Nagyon ajánlott kutyás macskás háztartásban.

Állatorvos Calais-ben