kutyaszállítás, macska szállítás, európa anglia kutya macska szállítás autóval Ha beteg a kutya a legtöbb esetben semmi komoly
Skip to content
Kutyaszállítás Kezdőlap » Ha Beteg a kutya

Ha Beteg a kutya

Ha beteg a kiváncsi kutya

A beteg a kutya aggasztó minden tulajdonosnak. A kutyák kiváncsiak és a mondás azt mondja hogy „a kiváncsiság ölte meg a macskát”. Ez éppen a kutyusokra is jellemző lehet.

Ez a viselkedés sokszor bajba is sodorja őket, mert mindent összeszednek az utcán a bokrokban és néha lebetegednek. A kutyák mindent a szájukkal érzékelnek. Nincsenek kezeik mint nekünk és ha valami felkelti érdeklődésüket, a szájukba veszik és avval együtt akármi betegséget is összeszedhetnek.

Mit használunk a kutyainkkal

A legtőbb kutyabetegség a kiváncsiságtól ered. Nekünk per pillanat 6 kutyánk van (néha több) és mikor betegek, a legtöbbször egy nagyon jó csodaszert használunk ami épp úgy jó az elrontott gyomrukra mint a külömböző börbetegségekre, sérülésekre, baktériális fertőzésekre.

Ezüst víz (Silver colloid, Colloidal silver). 650 fajta baktériumot öl meg 6 percen belül. Semmiféle mellékhatását nem sikerült kimutatni laboratóriumi vizsgálatokkal.

Mi is használjuk és ha megfázás, nátha, torokfájásunk van vagy vágás, sérülés, égés, avval kezeljük magunkat is és gyorsan megszünteti.

A kutyáink néha megesznek valamit a parkban vagy az utcán és ha többször hánynak ugyanaz nap, az összes kutyánk azt kapja és egy két napon belül teljesen rendbe jönnek. Ha kivakarják a bőrüket, vagy egy ág vagy valami felsérti, avval kezeljük és gyorsan begyógyul.

Egyik kutyánknak nagy a frufruja és eltakarja a szemét. Egy nap arra lettünk figyelmesek hogy az egyik szeme tiszta szürke mintha szürkehályog lenne rajta. Egy hétig csepegtettük naponta 3-szor és egy hét után teljesen rendbe jött.

Nem mondom hogy mindent meglehet gyógyítani ezüst vízzel, de nagyon sok mindent igen és a baktériális fertőzésekre kitűnő. Nagyon ajánlott kutyás macskás háztartásban.

Állatorvos Calais-ben

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.