kutyaszállítás, macska szállítás, európa anglia kutya macska szállítás autóval Hörcsög nyúl tengerimalac szállítás külfőldre
Skip to content
Kutyaszállítás Kezdőlap » Hörcsög Nyúl Tengerimalac Szállítás

Hörcsög Nyúl Tengerimalac Szállítás

Hörcsög nyúl tengerimalac szállítás

Aprilis 2013 Európai Uniós rendeletek és Angol rendeletek szerint szabadon utazhat az union belül.

Míg a kutyákra, macskákra, vadászgörényekre mindenféle rendeletek és szabályok vannak, addig a fentiekre semmi. Ha valaki szállítani vagy szállítatni akarja őket Magyarországról Angliába vagy vissza, egyáltalán nem kell hozzá semmi papír.

A fapados repülőjáratokon nem lehet állatot szállítani. A nagyobb légitársaságokkal mint pl, KLM, vagy Lufthansa, British Air, stb lehet, de nagyon drága mire minden megvan.

Így aztán marad a kocsi a komppal át a csatornán,vagy a vonattal át az alagúton. Be se kell jelenteni őket mint a kutyákat. Csak beteszik a kocsiba és lehet menni.

A kompon az állatoknak a kocsiban kell maradni míg az embereknek fel kell menni az emeletre az utazás alatt ami kb 1 óra 40 percig tart. A vonaton az emberek is a kocsiban maradnak es az út csak kb. fél óra. Mi szívesen elvisszük akárki nyulát, hörcsögét, tengeri malacát szinte potom pénzért.

Árajánlatért akár itt is írhatnak egy emailt. Kutyaszállítás Email

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.