kutyaszállítás, macska szállítás, európa anglia kutya macska szállítás autóval Koronavirus Kutyaszállítás
Skip to content
Kutyaszállítás Kezdőlap » Koronavirus Kutyaszállítás

Koronavirus Kutyaszállítás

Itt a Koronavirus és itt is marad egy ideig. Meg kell tanulni vele élni ha tetszik ha nem.

Coronavirus

Most is szállítjuk a kutyákat és macskákat Magyarország Anglia között és Európába és haza magyarországra is.

Ami vátozott a vírus miatt az extra idő ami az ügyintézéshez kell. A vírus előtt ha valaki hívott egy két nappal vagy pár nappal a szállítási dátum előtt, tudtuk szállítani a kutyáját macskáját. Most a korona vírus miatt a kutyaszállítás és macskaszállítás előkészítése hosszabb időt vesz igénybe.

Extra papírmunka, extra utánnajárás magyarországról és magyarországra is. Egy részét mi is el tudjuk intézni, más részét a tulajdonosnak vagy eladónak kell intézni, de így is úgy is extra napokba telhet mire minden összejön hogy az állat másik országba utazhasson.

A legbiztosabb már legalább egy hónappal az utazás előtt lefoglalni a helyet a kutyaszállításra vagy macskaszállításra hogy legyen idő mindent elintézni. Az utolsó pillanatos foglalások nem fognak működni míg a corona virus helyzet jelen van.

Email ide kattintva

Telefon: 0044 7717 577532

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.