kutyaszállítás, macska szállítás, európa anglia kutya macska szállítás autóval Kutya Séta mikor a kutya minket is segít egészségesebbnek maradni
Skip to content
Kutyaszállítás Kezdőlap » Kutya Séta

Kutya Séta

Kutya Séta

Kutyusoktól nemcsak szeretetet kapunk hanem egészségünkben is segítenek.

Kutya séta
Kutya visz sétálni

Miért? A kutya megérzi mikor valami aggasztja a gazdáját. Olyankor odajön hogy simogassuk, vagy csak a fejét odahajtja az ölünkbe hogy avval bátorítson és ezálltal nyugalmat próbál sugallni.

Rendszeres gondozást is igényelnek mint pl, etetés itatás, séta. Evvel rendszert hoznak az életünkbe ami pozitív kihatással van a mindennapjainkra. Lehet hogy néha nyűg hogy a kutya miatt haza kell menni, vagy elhalasztani dolgokat, mert etetni kell vagy sétáltatni kell, de előbb utóbb annyira rutin lessz hogy észre se vesszük.

A séta nekünk is mint nekik is fontos és egészséges. Én pl mindig azt mondom a kutyáink kivisznek naponta kétszer sétálni. Ha nem lennének akkor biztos nem mennénk. Reggel avval kezdem a napot hogy rögtön viszem őket sétalni. 4 kutya kettessével kettő kör a parkban minden reggel és minden este.

Elnézem ahogy rohangálnak, kiváncsian megnéznek minden bokrot és jól körbeszaglásszák. Más kutyasétáltató emberekkel találkozunk séta közben, beszélgetünk és a kutyák is ismerkednek egymással. Hazamegyünk, reggelizünk/vacsorázunk és pozitívabban szellemileg kipihentebben folytatjuk a napot.

A kutyaséta szellemi felfrissülést is ad. Séta közben el lehet gondolkodni a világ nagy dolgairól, könnyebb rendezni gondolatainkat, tervezni a következő tennivalóinkat.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.