kutyaszállítás, macska szállítás, európa anglia kutya macska szállítás autóval Kutya szeretet csak szeretetet tudnak adni a kutyák
Skip to content
Kutyaszállítás Kezdőlap » Kutya szeretet

Kutya szeretet

Azt mondják hogy a kutya az ember legjobb barátja. Ez így igaz.

A kutya csak szeretetet tud adni semmi mást, de vannak akiknek ez szeretet a barátság nem érték és ütik verik kínozzák őket. Miért? Elgondolkoztak már ezek a személyek hogy miért a kutyán töltik ki a mérgüket a saját szerencsétlen életük miatt? A kutya nem tehet róla, az csak szeretetet akar adni. 

Nem egyszer látni kutyusokat láncon kikötve éjjel, nappal, esőben, hóban az udvaron a szín tövében meghúzódva mert még egy kutyaházat se csinálnak neki. Ez állatkínzás.

Egyre többször olvasni-látni hogy a kutyusokat macsekokat elhanyagolják, ütik verik szimplán azért mert nem akarják őket és így remélve hogy majd megszöknek. De a kutya kötődik a gazdájához és inkább eltűri a kínzást minthogy megszökjön, ismételten oda megy a gazdához a farkát csóválva remélve hogy most megsímogatják.

Ha nem szeretik vagy nem tudják eltartani akkor keressenek új gazdát adják oda ajándékozzák el.

Ha kiskutyák születnek adják oda ingyen ha eltartásuk nehézségbe ütközik. nagyon sokan szeretnének kutyust de nincs pénzük megvenni.

Ha valahol látják hogy kínozzák az állatokat semmi rosszat nem követnek el ha bejelentik a rendőrségen.