Kutyaszállítás autóval angliába

Kutyaszállítás autóval Angliába

Miért a Kutyaszállítás autóval Angliába címet adtam? Mert autóval a legolcsóbb kis állatokat szállítani nemcsak angliába, de az egész Európai Unió területére.

Elég sokan a sötétbe vannak evvel a szállítási formával és eloször a repülotársaságoknál érdeklodnek ahol aztán megrázó árakat adnak. Pl egy Magyarország Anglia kutyaszállítás átlagban 1200-1400 Euróba kerül amik kb 900 font. A legtöbb légitársaság nem is szállít kis állatokat. A fapadosok közül (EasyJet, WizzAir, RyanAir) egyik se szállítja oket.

Mikor az elso megrázkódáson túl esnek akkor kezdenek el az interneten keresni és jutnak a kutyaszallitas.com oldalunkhoz ahol a pontos naprakész információ mellett nagyon jó alacsony árat is kapnak.

Hogy zajlik le egy kis állat szállítás autóval?

Nálunk például egész egyszeruen és barátságosan. A kocsijaink egyteruek és körbe ablakosak. Ez azért jó mert a kutyusok, macsekok hirtelen elszakadnak a gazdijuktól (még ha rövid idore is) és nem értik mi történik. A környezetük hirtelen megváltozik és az mellett sokan életükben elosször ketrecbe is kerülnek ami extra stresszt okoz. Épp ezért a ketreceink drótból vannak hogy kényelmesen körbe kilássanak és a levego is szabadon áramlik át a drótok között, nem blokkolja azt és a kilátásukat se.

A kocsi is körbe ablakos ahol teljes fényben utaznak és ki is látnak (van olyan szállító aki hátul a csomagok közt zárt kaszniban a sötétben szállítja öket), de mi annak a fajta szállításnak nem vagyunk hívei, mivel a kutyusoknak macsekoknak épp olyan érzelmeik vannak mint nekünk és ha mi félnénk hasonló helyzetben, tuti hogy ok is félnek.

A kocsiban télen futünk, nyáron pedig légkondicionált. Az állatoknak fontos hogy nyáron ne hoségben utazzanak, mert nem tudnak izzadni hanem lihegéssel hutik magukat es ha a levego túl meleg akkor csak szenvednek és akár hogutát is kaphatnak.

Mivel a kocsi egyteru, így látnak minket és mi is látjuk oket az egész úton ami nyugalmat ad nekik hogy mégse lettek teljesen egyedül hagyva.
Mikor felvesszünk egy kutyát vagy egy macskát, átnézzük az útlevelüket hogy minden rendben legyen ha esetleg a rendor útközben megállít vagy pedig mikor a határhoz érünk. Ha a papirokkal valami baj van akkor elmegyünk az állatorvoshoz hogy hozza helyre. Ha az nem lehetséges akkor nem tudjuk a kis állatot felvenni, mert nem tudjuk a határnál sehol se hagyni ha nem engedik be.

Útközben többször is megállunk sétáltatni. Általában 4-5 óránként ami boven elég ahhoz hogy elvégezzék szorító dolgukat és lecsekkoljuk oket hogy minden rendben van e. Este megetetjük oket, mert ugye ahhoz vannak otthon is szokva és reggel megint kapnak enni.

Elofordul foleg kölyök kutyáknál hogy nem bírják ki és a ketrecbe végzik el a dolgukat ami ha épp olyan, óriási buzzel jár igy rögtön tudunk róla és a legközelebbi kijáratnál megállunk és kitisztítjuk a ketrecet. Mi úgy vagyunk vele, ha mi nem szeretnénk saját ……ban utazni tuti hogy ok se.
Elofordul hogy valamelyik hány a kocsi mozgásától. Mivel annak is szaga van így gyorsan észrevesszük és az elso kijáratnál kitisztítjuk a ketrecet. Az mellett mikor megállunk sétáltatni akkor is megnézzük a ketreceket hogy tiszták e és ha szükséges rögtön kitisztítjuk.

Az utolsó séta Anglia elott a Francia oldalon Calais-ben van, ahol rendbe tesszük a kutyákat macskákat mielott a hajóra vagy vonatra felmegyünk. Mikor átérünk angliába, mindenkit felhívunk telefonon hogy sikeresen átértünk és hogy kb mennyi ido múlva leszünk ott kedvenceikkel. Olyankor mindenki örül és az egész napjuk fel van villanyozva a jó hír hallatán.

Az útra nem ajánlunk semmiféle nyugtatót, mert nem ismerjük oket és ha rosszul lennének útközben fogalmunk se lenne, mert be vannak drogozva. Mindig megkérdezzük hogy a kutyának macskának van e valami egészségi problémája amire oda kell figyelni útközben és ha gyógyszert kell beadni vagy kenoccsel bekenni szívesen ellátjuk oket.

Ha kutyát macskát szeretnének autóval Angliába vagy Európa más országaiba szállítatni hívjanak minket bizalommal, kedvenceik a legjobb kezekben vannak velünk.

Angliából: 07717 577 532
Magyarországról: 0044 7717 577 532