kutyaszállítás, macska szállítás, európa anglia kutya macska szállítás autóval Kutya autóval angliába szállítása
Skip to content
Kutyaszállítás Kezdőlap » Kutyaszállítás autóval angliába

Kutyaszállítás autóval angliába

Kutya autóval Angliába

Miért a Kutyaszállítás autóval Angliába címet adtam? Mert autóval a legolcsóbb kis állatokat szállítani nemcsak angliába, de az egész Európai Unió területére.

Elég sokan a sötétbe vannak evvel a kisállat szállítás formával és először a repülőtársaságoknál érdeklődnek ahol aztán megrázó árakat adnak.

Pl egy Magyarország Anglia kutyaszállítás átlagban 1200-1400 Euróba kerül amik kb 900 font. A legtöbb légitársaság nem is szállít kis állatokat. A fapadosok közül (EasyJet, WizzAir, RyanAir) egyik se szállítja őket.

Mikor az első megrázkódáson túl esnek akkor kezdenek el az interneten keresni és jutnak a kutyaszallitas.com oldalunkhoz ahol a pontos naprakész információ mellett nagyon jó alacsony árat is kapnak.

Hogy zajlik le egy kutya autóval angliába szállítás?

Nálunk például egész egyszeruen és barátságosan. A kocsijaink egyterűek és körbe ablakosak. Ez azért jó mert a kutyusok, macsekok hirtelen elszakadnak a gazdijuktól (még ha rövid időre is) és nem értik mi történik.

A környezetük hirtelen megváltozik és az mellett némelyik életükben elösször ketrecbe is kerülnek ami extra stresszt okoz.

Épp ezért a ketreceink drótból vannak hogy kényelmesen körbe kilássanak és a levegő is szabadon áramlik át a drótok között, nem blokkolja és a kilátásukat se.

A kocsi is körbe ablakos ahol teljes fényben utaznak és ki is látnak (van olyan szállító aki hátul a csomagok közt zárt kaszniban a sötétben zajban szállítja öket).

Mi annak a féle szállításnak nem vagyunk hívei, mivel a kutyusoknak macsekoknak épp olyan érzelmeik vannak mint nekünk és ha mi félnénk hasonló helyzetben, tuti hogy ők is félnek. Az mellett családtagok és mi se bznánk a mi kutyáinkat (8 van) akármilyen szállítóra. 

Szállítás közben kocsiban télen fűtünk, nyáron pedig légkondicionált.

Az állatoknak fontos hogy nyáron ne hőségben utazzanak,

mert nem tudnak izzadni hanem lihegéssel hűtik magukat es ha a levegő túl meleg akkor csak szenvednek és akár hőgutát is kaphatnak.

Mivel a kocsi egyterű, így látnak minket és mi is látjuk őket az egész úton ami nyugalmat ad nekik hogy mégse lettek teljesen egyedül hagyva.
Mikor felvesszünk egy kutyát vagy egy macskát, átnézzük az útlevelüket hogy minden rendben legyen ha esetleg a rendőr útközben megállít vagy pedig mikor a határhoz érünk.

Ha a papirokkal valami baj van akkor elmegyünk az állatorvoshoz hogy hozza helyre. Ha az nem lehetséges akkor nem tudjuk a kis állatot felvenni, mert nem tudjuk a határnál sehol se hagyni ha nem engedik be.

Útközben többször is megállunk sétáltatni.

Általában 4-5 óránként ami bőven elég ahhoz hogy elvégezzék szorító dolgukat és lecsekkoljuk őket hogy minden rendben van e. Este megetetjük őket, mert ugye ahhoz vannak otthon is szokva és reggel megint kapnak enni.

Előfordul főleg kölyök kutyáknál hogy nem bírják ki és a ketrecbe végzik el a dolgukat.

Ez ha épp olyan, óriási bűzzel jár igy rögtön tudunk róla és a legközelebbi kijáratnál megállunk és kitisztítjuk a ketrecet. Mi úgy vagyunk vele, ha mi nem szeretnénk saját ……ban utazni tuti hogy ők se.

Előfordul hogy valamelyik hány a kocsi mozgásától. Mivel annak is szaga van így gyorsan észrevesszük és az első kijáratnál kitisztítjuk a ketrecet. Az mellett mikor megállunk sétáltatni akkor is megnézzük a ketreceket hogy tiszták e és ha szükséges rögtön kitisztítjuk.

Az utolsó séta Anglia előtt a Francia oldalon Calais-ben van, ahol rendbe tesszük a kutyákat macskákat mielőtt a hajóra vagy vonatra felmegyünk.

Mikor átérünk angliába

mindenkit felhívunk telefonon hogy sikeresen átértünk és hogy kb mennyi idő múlva leszünk ott kedvenceikkel. Olyankor mindenki örül és az egész napjuk fel van villanyozva a jó hír hallatán.

Az útra nem ajánlunk semmiféle nyugtatót, mert nem ismerjük őket és ha rosszul lennének útközben fogalmunk se lenne, mert be vannak drogozva.

Mindig megkérdezzük hogy a kutyának macskának van e valami egészségi problémája amire oda kell figyelni útközben és ha gyógyszert kell beadni vagy kenőccsel bekenni szívesen ellátjuk oket.

Ha kutyát macskát szeretnének autóval Angliába vagy Európa más országaiba szállítatni hívjanak minket bizalommal, kedvenceik a legjobb kezekben vannak velünk.

Így megy a kutya autóval angliába

Szállítunk macskákat is

Angliából: 07717 577 532
Magyarországról: 0044 7717 577 532

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.