Kutyaszállítás Kezdőlap » Kutyaszállítás Brexit Után

Kutyaszállítás Brexit Után

kutya angliába

kutya angliába

Miért ül itt ez a kutya

Kutya Szállítás

A Brexit utáni kis állat, kutya, macska szállítás új szabályaiban végre megegyezett Anglia és az EU.

Brexit kisállat szállítás Angliából kifelé

Az új szabályok szerint az angliában kiállított EU s Pet Passport nem lessz érvenyes hanem helyette az állatorvossal kell csináltatni egy Egészségi Bizonyítványt (Health Certificate) ami 10 napig érvényes hogy a kutya-macska-vadászgörény át utazhasson angliából a kontinensre.

Kutyaszállítás Brexit után

A Kutya, Macska és Vadász görény minimum 12 hetesnek kell legyen mielőtt a veszettségi oltást megkaphatja és utánna még 21 napnak el kell telni mielőtt érvenyes lessz és csak utánna utazhat. Az oltás napja nem számit bele a 21 napba. Kutyáknak kell a féregkezelés ha olyan országba utaznak ahol ez kötelező (Málta, Irország, Anglia, Norvégia, Finnország)

Utazás előtt nem korábban mint 10 nappal el kell menni egy állatorvoshoz  egy egészségi bizonylatért (health certificate) ami 10 napig érvényes és ezalatt az idő alatt kell hogy a kutya-macska-vadászgörény  az EU-ba beutazzon. Ha a 10 nap alatt nem utazik be az EU-ba, új egészségügyi bizonylatot kell kérni. A kutya/macska/vadászgörény 4 honapig maradhat Europaban.
Az új megegyezés szerint nem kell vérvizsgálat es a 90 napos várakozési idő se. Az egészégügyi bizonylatot (Health Certificate) viszont minden angliából eredő kiutazáskor be kell szerezni.

Az ára állatorvosonként változhat, de átlagban £60.00 font körül lessz mint az útlevél volt.
Az angliában kiállított Pet Passport (Állat útlevel) 2021 Január 1 után nem lesz érvenyes.

Kisállat szállítás Europából Angliába

Ha Anglia kilép az EU-ból, a kisállat szállítás a következőképpen fog alakulni ha Európából akarunk kutyát macskát vadászgörényt vinni angliába.
Ugyanaz kell mint eddig. Chip, Veszettségi oltás, Féregkezelés kutyáknak es útlevél.
További információért vagy ha szállíttatni szeretnék kedvenceiket a 0044 7717 577532 számon vagy irjanak emailt [email protected]gmail.com 
Szivesen segítünk.
God Bless you all
more info