kutyaszállítás, macska szállítás, európa anglia kutya macska szállítás autóval Kutyaszállítás Németországba Macska, kisállatok rendszeresen
Skip to content
Kutyaszállítás Kezdőlap » Kutyaszállítás Németországba

Kutyaszállítás Németországba

Kutyaszállítás Németországba

 

Magyarország Németország kutyaszállítás

Rendszeres kutya és macska szállítási járatunk van Magyarország és Németország között ami alapján nyugodtan tervezhetik utazásaikat, szabadságukat vagy kedvenceik utazását.  Kisállat szállítás járatunk havonta többször is indul.

A kocsi légkondis, fűtött, ablakos körbe.
A ketrecet méretre visszük és ingyen szolgáltatjuk az útra úgyhogy ha nincs ketrecük nem muszáj venni a szállítás miatt.

A kutyákat többször is megsétáltatjuk és lehető legrövidebb időn belül új otthonukban vannak.

Ausztria, München, Nürnberg, Würzburg, Stuttgart, Karlsruhe, Manheim, Frankfurt,  Köln, Düsszeldorf,
Szlovákia Bratiszlava, Czechország Prága, Drezda, Lipcse, Berlin, Hamburg, Hanover, Dortmund,

Európai járatunk minden hónap 15-én és minden hónap utolsó hetében indul Magyarországról.

Útközben felvesszük a Németországból Magyarország felé tartó kutyákat macskákat kisállatokat és azok is rövid időn belül otthon vannak.

Kutyának macskának kell az állat útlevél

abban benne kell legyen a tulaj neve és címe, a kutya neve és faja, a chip szám és érvenyes veszettségi oltás.

Nyulaknak, hörcsögöknek, más kisállatoknak nem kell semmi. Ha védett vagy veszélyeztetett faj engedélyt kell kérni a hatóságoktól hogy másik országba lehessen szállítani és oda bevinni.

Kutyaszállítás Németországba, Hollandiába, Belgiumba, Luxemburgba és Ausztriába is.

Ha nem biztosak mi kell az állat útlevélben szívesen segítünk. Gyakran előfordul hogy az állatorvos nem jól tölti ki és ha útközben a rendőr megállít baj lehet.

A legjobb előre érdeklődni vagy a képeket az útlevel bizonyos oldalairol elküldeni emailben hogy le ellenőrízzük. Nem számolunk érte semmit, szívesen segítünk.

Ha ez az első alkalom hogy valaki kutyát akar tartani németországban érdemes elolvasni az Itt található információ németországi kutya törvények

Amit mi kérünk az útra a kutyusokkal, macsekokkal az hogy adjanak egy kis kedvenc kajájukat hogy ne üres gyomorral utazzanak.

Igaz hogy a kocsi egyterű és velünk együtt vannak, nem hátul egy elzárt rakfelületen, de akkor is kicsit idegesebbek mint otthon és legalább a gyomruk ne legyen ures.

A gyomruk és szervezetük pont úgy működik mint a mienk.

A féregkezelés nem kötelező ugyan, de ajánljuk minden kutya és macska tulajdonosnak, mert soha nem tudni milyen spórát vagy ici pici lárvát szippantanak fel ami akár végzetes is lehet.

A féregkezelés az egyik legfontosabb és legolcsóbb betegség megelőzés.

Ha Kutyaszállítás Németországba, minket hívjanak, vagy irjanak emailt. Szívesen segítünk.

Email: [email protected]

00447717577532

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.